Maria

Frisör och grundare
Är sprudlande glad tjej med många järn i elden! Utmanar gärna kroppen med löpning, sprang New York Maraton 2014. Älskar livet som frisör! Har tidigare jobbat som färgtekniker, så brinner mycket för färgningar. Njuter av härliga löprundor året om och under sommaren båtturer med familjen i underbara Västerviks skärgården.

Jennifer

Frisör 
Är alltid positiv och glad.Tog studenten 2010 och Gesällen 2011, har sedan dess jobbat med perfektion och noggrannhet. Ger dig gärna tips och idéer och älskar utmaningar! Träning och matlagning ligger henne väldigt varmt om hjärtat. Kopplar gärna av med att umgås med nära och kära.

Carina

Frisör
Är den ödmjuka och stilsäkra frisören som har över 30 års erfarenhet.
Har både Gesäll, Mästarbrev och Hårologiutbildning i bagaget. Älskar jobbet och förtroendet som kunderna ger. Jobbar efter mottot Alla uppdrag är möjliga, dom kan bara ta lite längre tid.

Lisbeth

Frisör
Är härligt glad och social. Har lång erfarenhet i branschen. Är mycket folkkär och har öga för helhet hos dig som kund. Jobbar 2 dagar i veckan

Moa

Frisör
Är en härlig energifull tjej! Hon tog studenten sommaren 2017. Hon strävar alltid efter ett perfekt resultat! Hon gillar och är också mycket duktig på make up, kan ge dig som kund många bra tips!

Lisa

Frisör
Är Glad, ödmjuk och trevlig frisör med ett stort intresse för mode och trender. Tog studenten 2015. Älskar yrket och gillar framför allt att göra färgförändringar i alla möjliga nyanser.

Emma

Frisör
Frisör sen 2010, arbetat och bott i Linköping i 4 år. Är en väldigt social och glad person, gillar även träning och sport.
Anser att mycket av en lyckad frisyr sitter i konsultationen, vill att kunden ska känna att önskemål och utseende framhävs.
Bor nu i Jenny med min sambo Oscar och sönerna Loui & Noah

Julia

Frisör

Ödmjuk, glad och noggrann tjej! Har förkärlek till att bleka hår, älskar folieslingor!

Gillar att träna och umgås med vänner på fritiden.

Tilda

Frisör – Nagelteknolog

Tilda är en glad, och målinriktad tjej! Tog studenten 2020 och klarade delprovet kort därefter.

Jobbar nu av sina timmar som lärling och erbjuder 25% rabatt på alla hårbehandlingar.

Hon är även utbildad inom gelenaglar. Så det går bra att boka tid för att göra dina naglar fina hos henne.

På fritiden gillar hon att träna och att umgås med familj och vänner.